Take Away

Te bestellen vanaf 2 personen.
Bestellen via mail genieten@wittern.nl en telefonisch 0413-782800 tot 17:30 uur.

WITTERN 5 JAAR

Het kalf wordt volwassen

Het zijn bijzondere tijden. Waar we van plan waren onze 5e verjaardag groots te vieren zitten we inmiddels al tijden in een lock-down. Een onzekere tijd, maar we proberen er het beste van te maken.

Zo hebben we absoluut niet stilgezeten de afgelopen periode. De dienbladen, messen en lepels hebben we ingeruild voor kwasten, schroevendraaiers en handschoenen. Daarmee hebben we heel onze tent verbouwd.

De keuken is vergroot en geoptimaliseerd. De bar heeft een nieuwe look gekregen. De indeling van ons restaurant is veranderd en we hebben alles van een likje verf voorzien. Daarnaast is ons terras vernieuwd en helemaal zomer-proof. Maar dat plantjes zetten, muurtje verven en kastje schroeven begint ons nu wel een beetje te vervelen.

Gelukkig is er een nieuwe tijd aangebroken.
We mogen onze keuken weer in.
En omdat take-away voor ons nieuw is zoeken we proefkonijnen.

We serveren alleen geen konijn maar een lekker stuk rundvlees afkomstig van Blonde d’Aquitaine runderen. Deze runderen staan bekend om hun malsheid van smaak en worden geleverd door Slagerij Pennings. Je kunt dit gerecht vanaf minimaal 2 personen bestellen. Dit doen we om de kwaliteit van het product te waarborgen. Zo kunnen we de gaarheid het beste sturen en krijg je het mals en warm thuis op het bord. Bij dit stukje vlees serveren we de prijswinnende aardappel van Pieperz. Vers van het land. En geroemd om zijn romige binnenkant.

Kies je voor de zalm, dan kies je voor het neusje. Onze leverancier Smit Vis maakt dagelijks bewuste keuzes in het belang van een verbetering van duurzame visserij. Én leveren alleen de beste kwaliteit. Al onze gerechten worden aangevuld met bijgerechten die zijn samengesteld met de verse groenten van leverancier Heerkens.

Jouw feedback op onze take away menu’s is ons veel waard.

Laat alsjeblieft weten of het heeft gesmaakt: genieten@wittern.nl

vlees

VLEES: €25 P.P.

Runderhaas
Gepofte aardappel
Aardappelgratin
Salade
Gegrilde groenten

+ wijn (Pukina) of bier (Chateau Quai Du Nord) per fles: 7,50

vis

VIS: €17,50 P.P.

Pasta zalm
Salade

+ wijn (Pukina) of bier (Chateau Quai Du Nord) per fles: 7,50

extra

Extra bij te bestellen:

Voorgerecht: Carpaccio €10 p.p.
Voorgerecht: Tomatensoep€12,50 (1 liter)
Hoofdgerecht: Quiche (vega) €12,50 p.p.
Dessert: Monchou €5 p.p.