Zakelijk

Ook voor een lunch of diner met uw zakenrelaties kunt u bij Wittern terecht. Een inspirerende omgeving in combinatie met heerlijk verse gerechten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen met uw relatie tot gestelde doelen te komen. Wilt u rustig, afgezonderd van andere gasten, van uw lunch of diner genieten? Ook dat kan. Geef dit aan bij uw reservering en wij zorgen ervoor dat u niet of nauwelijks gestoord wordt.

Vergaderen bij Wittern

02-06-2016, Nieuws

Onze keuken heeft plaats voor een zelfstandig werkend kok die van wanten weet (m/v vanaf 18 jaar en relevante werkervaring is een prè). Ben jij het culinaire genie die met opgestroopte mouwen door het leven gaat? Past hiernaast onze menukaart ook nog eens bij jouw smaak? Dan ben jij de kok die wij zoeken. Stuur je motivatie en cv naar peter@wittern.nl

bier

Vergaderen bij Wittern

20-01-2016, Brouwerij

Restaurant Wittern én Stadsbrouwerij de Vleeghel organiseren de VRIJMIBO!

Iedere laatste vrijdag van de maand!

Een goed begin van je weekend begint met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Restaurant Wittern en Stadsbrouwerij de Vleeghel nodigen jou en je collega’s uit om vanaf 16.00 uur bij Wittern het weekend in te luiden! De brouwerij opent haar deuren voor een heerlijk biertje, het restaurant zorgt voor de bitterballen!

Tot dan!